PODZLEWOWY SEPARATOR TŁUSZCZÓW MINI MOT
  • PODZLEWOWY SEPARATOR TŁUSZCZÓW MINI MOT
  • PODZLEWOWY SEPARATOR TŁUSZCZÓW MINI MOT
  • SEPARATOR TŁUSZCZU MINI MOT

Podzlewowy separator tłuszczu Mini Mot

5/5 z 1 recenzji produktu Napisz opinię Napisz opinię
389,00 zł brutto
316,26 zł netto
Cena nie uległa zmianie
Termin dostawy 3-5 dni roboczych
Zapytaj o produkt?
  • Separator tłuszczu pod zlew
  • Przepływ 0,5 l/s
  • Separator z osadnikiem

 

Pobierz ofertę jako PDF

Szczegóły dotyczące zgodności produktu z przepisami: Producent odpowiedzialny za produkt

Odpowiedzialność za produkt

EKOROTO

Producent Eko Roto Sp. z o.o. Przemysłowa 8 96-300 Żyrardów (Komorów) Polska biuro@ekoroto.pl

Firma Eko Roto specjalizuje się w produkcji rozwiązań z zakresu gospodarki wodno-ściekowej: oczyszczalni ścieków, separatorów tłuszczów i substancji ropopochodnych, studni wodomierzowych, przepompowni oraz systemów zagospodarowania wody deszczowej.

Produkty Eko Roto są wytwarzane zgodnie z obowiązującymi normami technicznymi i bezpieczeństwa. Na przykład oczyszczalnia drenażowa EKO ROTO 3000 l spełnia normy EN 12566-1:2000/A1:2003 oraz EN 12566-1:2004/A1:2006, a także posiada Atest Higieniczny (HK/W/0862/01/2012) dla zachowania bezpieczeństwa sanitarno-epidemiologicznego. Separatory substancji ropopochodnych oferowane przez Eko Roto spełniają wymagania normy PN-EN 1825 oraz posiadają Europejski znak jakości CE, a także Deklarację Zgodności produktu.

Firma zapewnia dokumentację techniczną, instrukcje użytkowania i deklaracje zgodności dla swoich wyrobów, co umożliwia użytkownikom sprawdzenie, że produkt spełnia wymagania prawne i normatywne.

Separator podzlewowy Mini MOT 0,5 l/s

Separator tłuszczy podzlewowy

Mini Mot to separator tłuszczu wykonany z polietylenu metodą formowania rotacyjnego. Separator zatrzymuję tłuszcze oraz substancje stałe. Urządzenie należy instalować tuż za miejscem powstawania ścieków: pod zlewem lub za zmywarką. Separator przeznaczony jest do montowania w mini gastronomiach np. barach, zakładach rybnych, itp.

Warstwę tłuszczu tworzącą się w separatorze należy regularnie usuwać. Częstotliwość mycia uzależniona jest od wpływającego ładunku tłuszczu. Separator powinien być opróżniany średnio raz w tygodniu, myty, a następnie zalany wodą.

Separator wykonany jest zgodnie z normą EN 1825 i Dyrektywą Budowlaną 89/106/EWG.

Zakres zestawu:

  • Komora separacyjna
  • Komora odmulacza
  • Króciec do podłączenia wentylacji (prawo lub lewostronny)
  • Pokrywa zamykana na śruby
Wymiary

Przepływ [l/s]
0,5
Pojemność całkowita [l]
38,00
Pojemność separatora [l]
15,00
Pojemność odmulacza [l]
15,00
Wysokość [mm]
385
Szerokość [mm]
330
Długość [mm]
420
Średnica króćców [mm]
50
Wysokość wlotu od dna [mm]
265
Wysokość wylotu od dna [mm]
246
Ilość włazów [szt.]
1
Waga [kg]
4

Wysokość dopływu i odpływu liczona od dna separatora do dolnej krawędzi króćca.

Komentarze Wszystkie opinie

Ocena

5

(1 Opinie)

Wybierz wiersz poniżej, aby filtrować opinie.

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Napisz opinię

Ocena
2025-03-19

Separator tłuszczu

Idealne rozwiązanie dla gastronomii, zajmuje mało miejsca oraz bardzo proste w montażu.